Ik verhuur al ruim 20 jaar 4×4’s via een aantal betrouwbare verhuurbedrijven in Windhoek (en Johannesburg). Voor meer informatie, zie de samenvatting hieronder en bekijk de speciale website: http://www.autohuurnamibie.nl

Samenvatting Autohuur Namibië

Als u zelf een rondreis wilt maken door Namibië met een gehuurde 4×4 (fourwheeldrive), dan bent u hier aan het goede adres. Sinds 2000 hebben al meer dan 1.000 klanten via mij een 4×4 gehuurd die een rondreis door Namibië en/of Botswana/Zuid-Afrika hebben gemaakt.

4×4 Toyota Hilux dubbele cabine met daktent en kampeerspullen

Als service bied ik een persoonlijk adviesgesprek aan. Bij u thuis of bij mij in Schiedam.  In dat gesprek nemen we onder andere de route door en geef ik u allerlei tips over bijvoorbeeld het rijden in een 4×4, bezienswaardigheden, mooie lodges of campsites en dergelijke. Download hier een voorbeeldroute: routevoorstel 28 dagen.

Namibië Expert

Als Namibië expert van Nederland, verzorg ik de huur van een 4×4, adviseer ik in vliegtickets en doe ik een gratis persoonlijk adviesgesprek. In dat persoonlijke gesprek luister ik naar uw wensen en stel op basis daarvan samen met u een route op. Daarnaast geef ik u allerlei tips en adviezen.

adviesgesprek met kaart Namibie expert

Adviesgesprek klant Den Haag

Ik bezoek Namibië ieder jaar, heb er familie wonen en ken het land inmiddels op mijn duimpje. De afgelopen 20 jaar ben ik er ongeveer 20x geweest.

De afgelopen jaren heb ik voor meer dan 1.000 klanten uit Nederland en België bemiddeld bij het huren van een 4×4 . Mijn familie in Namibië kan de accommodatie zoals lodges voor mijn klanten boeken. Bovendien werken wij ook met verhuurbedrijven in Zuid-Afrika (Johannesburg); dus als u liever daar uw reis begint, kan dat ook.

Waarom via ons?

Wat onderscheidt ons van de rest? Wij zijn al 20 jaar Namibië-expert en komen jaarlijks in Namibië. Wij zijn onafhankelijk. Als wij bijvoorbeeld een route voor u uitstippelen, hebben we vrije keuze in de campsites en lodges die wij u adviseren. Bij veel reisbureaus is dat niet zo; die hebben contracten in Namibië met bepaalde organisaties.

1.000e klant, familie Koelemaij

Daarnaast heeft u altijd direct persoonlijk contact met ons. Via e-mail of per telefoon. Ook in de avonden en weekenden zijn wij telefonisch bereikbaar. Bovendien komen we bij u langs om onze kennis en ervaring te delen!

Garantie

Alle auto’s die wij bemiddelen zijn maximaal 2 of 3 jaar oud. Het verhuurbedrijf waar wij mee samen werken is lid van Caran.

Dit geeft de garantie op zowel betrouwbare auto’s als service van het verhuurbedrijf. Het is een keurmerk voor verhuurbedrijven in Namibië dat vergelijkbaar is met een bovag-garantie van garages in Nederland. Daarnaast bezorg ik de verhuurders veel business en in ruil daarvoor krijg ik korting (ongeveer 20%) waarvan ik een deel aan de klant geef. U bent dus altijd voordeliger uit dan als u zelf boekt. Daarnaast bereken ik vanaf 1 januari 2020 geen BTW meer omdat ik als kleine ondernemer gebruik maak van de vrijstelling.

Ervaring

Ieder jaar rijd ik zelf nieuwe routes, ontdek weer mooie en bijzondere plekken in Namibië (en Botswana). Mijn specifieke ervaringen en tips deel ik graag in het persoonlijke adviesgesprek met mijn klanten. Download hier een overzicht van mijn dienstverlening: werkwijze en adviesgesprek Autohuur Namibie.

Stappenplan

In Nederland of België

1) U geeft bij ons aan welke auto (met of zonder daktent en kampeerspullen) u wilt huren voor welke periode en welke landen u wilt bezoeken (buiten Namibië).

2) Wij nemen contact op met het verhuurbedrijf om te vragen of de auto beschikbaar is in die periode.

3) Als de auto beschikbaar is, sturen wij u een complete offerte met alle details (kampeerspullen, verzekering en dergelijke). Als de auto niet beschikbaar is, informeren wij bij een ander verhuurbedrijf.

4) Als u de auto wilt boeken, leggen wij die voor u vast. U mailt ons uw adres en de vluchtgegevens.

5) Wij sturen u een bevestigingsformulier voor de auto toe.

6) U krijgt van ons een rekening voor de bemiddelingskosten en betaalt deze rechtstreeks aan ons. Afhankelijk van het aantal dagen huur is dat een vast bedrag.

7) Wij maken een afspraak met u voor een persoonlijk adviesgesprek (prijs inbegrepen in de bemiddelingskosten).

In Joubert gebergte

In Namibië aangekomen

8) U wordt van het vliegveld opgehaald en krijgt in Windhoek bij het verhuurbedrijf de auto.

9) U betaalt de auto in Namibië bij het verhuurbedrijf met een creditcard.

10) Het verhuurbedrijf neemt altijd met u de zaken door die met de auto te maken hebben (hoe werkt de 4×4, waar zit de hendel voor de benzinetank en dat soort zaken).

11) U tekent het contract met de verhuurder en u kunt nog kiezen voor bepaalde verzekeringsopties. Vervolgens kan u uw reis beginnen 🙂

Alleen een gesprek

Weet u nog niet zeker of u een 4×4 via mij wilt huren of heeft u al ergens anders een 4×4 gehuurd, maar wilt u toch een adviesgesprek? Dat kan. Informeer gerust bij mij naar de mogelijkheden en kosten voor dit gesprek.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons erg hoog in het vaandel! Uw auto is namelijk een belangrijk en prijzig  onderdeel van uw reis. Daarom moet die 100% in orde zijn.

Termietenheuvel

Er zijn ruim 40 autoverhuurbedrijven in Namibië. Ik doe met een select (drie) aantal  hiervan zaken omdat ik de beste kwaliteit wil garanderen voor mijn klanten. 10 redenen waarom ik met deze verhuurbedrijven samenwerk:

10 redenen

1) erg complete kampeeruitrusting

2) goede prijs/kwaliteitverhouding

3) klantvriendelijk

4) goede service (dagje langer huren meestal geen probleem, in Zambia hebben ze me binnen 1 dag aan de benodigde papieren geholpen)

5) complete verzekering (geen kleine lettertjes)

6) geen kosten per km

7) transport van en naar vliegveld inbegrepen (ze zijn ook altijd op tijd)

8) borg kan via creditcard

9) auto’s 1 tot maximaal 2 jaar oud

10) eigen garage en onderhoud